Ingrediënten en benodigheden
- 450 g kant en klaar zanddeeg
- 1 ei
- 1 pot Bonne Maman Frambozen Confiture
- Poedersuiker
- Bakpapier
- Koekjes vormen hartje (2 verschillende maten)
1 Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het deeg uit op een dikte van ongeveer 1,5 cm.
2 Gebruik een hartjesvorm of een scherp mes om 8 hartjes uit het deeg te halen en leg deze op 2 vellen bakpapier. Gebruik een iets kleiner hartjesvormpje of een mes om een kleiner hartje in het midden uit te snijden.
3 Bestrijk de randen met een licht geklopt ei, plaats de koekjes op elkaar en bak ongeveer 10 minuten in de oven totdat ze licht bruin van kleur zijn.
4 Doe met een lepel de frambozenjam in het midden van de koekjes en zet ze weer terug in de oven voor 5 minuten.
5 Laat de koekjes afkoelen en bestrooi ze met poedersuiker.
Deel