Ingrediënten en benodigdheden
- 350 g roombotercake
- 125 g boter, op kamertemperatuur
- 60 g poedersuiker
- 3 el Bonne Maman Meer Fruit, Minder Suiker Frambozen
- 350 g pure chocolade 72%
- Decoreerstift wit
- Sprinkles
- Mixer
- 8 siliconen ijsvormpjes
- 8 ijsstokjes
1 Verkruimel de cake boven een kom. Klop de boter 5 min. los met de mixer tot het bijna wit is. Voeg lepel voor lepel de poedersuiker toe en klop dan net zo lang tot je geen suikerkristallen meer proeft. Mix de botercrème en de frambozenjam door de cake tot een egale massa. Vul de ijsvormpjes ermee en druk goed aan. Duw de ijsstokjes erin en laat 2 uur in de vriezer opstijven.
2 Hak de chocolade in kleine stukjes. Smelt al roerend 200 gram au bain-marie. Neem de gesmolten chocolade uit het bad en voeg de rest van de chocolade toe. Roer tot alle chocolade gesmolten is. Schenk het in een hoge beker en doop snel een voor een de cake-ijsjes erin. Leg ze op een stuk bakpapier, versier ze direct met sprinkles en teken er Halloween doodskopjes, spinnetjes, skeletjes op.