Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Ingrediënten

  • 250 g bloem
  • 3 eieren
  • 500 ml melk
  • Bonne Maman Confiture, smaak naar keuze

1 Doe 250 gram bloem in een kom, maak er een putje in en voeg 3 volledige eieren toe. Niet mengen, anders worden er klonten gevormd. Voeg een snuifje zout toe en giet er 100 ml melk bij. Bewerk het deeg krachtig met een lepel om het luchtig te maken. Giet er geleidelijk aan 400 ml melk bij, tot het deeg glad wordt. Schep er vervolgens 1 tot 2 eetlepels water bij. Bedek het deeg met een handdoek en laat het een uur rusten.

2 Doe een beetje boter in een pan, giet een halve soeplepel van het beslag per pannenkoek in de pan en bak een tot twee minuten per kant voor lichte, knapperige pannenkoeken. Versier elke pannenkoek met de Bonne Maman confiture naar keuze.

Deel
Even geduld...