Ingrediënten / benodigdheden
- 3 grote bananen
- 6 el Bonne Maman Caramel dulce de leche
- 200 g pure chocolade
- Sprinkles, smarties, suikeroogjes etc.
- bakpapier
1 Snijd de bananen in plakjes van 1 cm. Schep een kleine theelepel dulce de leche op een plakje banaan en leg er een tweede plakje op. Ga zo door tot het op is en leg tot gebruik in de vriezer.
2 Hak de chocolade in stukjes en smelt au bain-Marie. Haal de dulce de leche bonbons door de chocolade met behulp van een satéprikker, laat uitlekken en leg op een met bakpapier beklede bakplaat of groot bord.
3 Bestrooi en versier de bonbons met sprinkles, suikeroogjes en smarties.
Tip Liever gezonde versiering? Denk dan aan cacao nibs, geraspte kokos, fijngehakte pistachenoten, gedroogde cranberries, gevriesdroogde frambozen en gebroken bananenchips.
Deel