Ingrediënten en benodigdheden
- Koekjes voor de bodem
- 150 g boter
- 2 eetlepels suiker
- 500 g roomkaas
- 3 eieren
- 295 ml gecondenseerde melk
- 60 ml citroensap
- 8 g vanillesuiker
- Bonne Maman Frambozen Confiture
- Hartvormige siliconen cupcake bakvorm
- Sateprikkers
1 Start met het fijnmalen van de koekjes. Hiervoor kun je koekjes naar keuze gebruiken. Doe de koekjes in een mixer of plet ze in een afgesloten plastic tasje.
2 Smelt de boter. Mix de fijngemalen koekjes met de gesmolten boter en het suiker tot een stevig mengsel.
3 Vul de bodem van de siliconen bakvorm met het koekmengsel en druk goed aan. Laat 10 minuten opstijven in de koelkast.
4 Klop de roomkaas zacht in de mixer, op middelhoge snelheid. Voeg langzaamaan de gecondenseerde melk toe. Voeg daarna het citroensap en de vanillesuiker toe.
5 Schep het mengsel met een spatel in de vormpjes.
6 Dip een sateprikker in de Frambozen Confiture en trek daarmee figuurtjes in het mengsel.
7 Dek de siliconen bakvorm af met plasticfolie en laat daarna 2,5 tot 3u opstijven in de koelkast.
8 Haal de cheesecake valentijnshartjes uit de vorm en geniet ervan met jouw geliefde!