Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Chocolade koekjes met smeltend hart van Hazelnootpasta

Ingrediënten

  • 6 el Bonne Maman Hazelnootpasta
  • 50 g rietsuiker
  • 40 g suiker
  • 60 g hazelnootpoeder
  • 70 g boekweitmeel
  • 1 snufje zout
  • 75 g plantaardige boter
  • 80 g pure chocolade
  • 1 schepje wit suikerdeeg
  • 1 schepje zwart suikerdeeg

1 Vries in kleine chocoladevormpjes 6 theelepels Bonne Maman Hazelnootpasta in (dit maakt de rest makkelijker, maar is optioneel).

2 Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de bloem, hazelnootpoeder, suiker, zout en tenslotte de boter grof door elkaar.

3 Breek de chocolade in kleine stukjes en voeg toe aan het mengsel. Laat minstens 1uur rusten op een koele plek.

4 Vorm 6 bolletjes (met een ijslepel) en vul het midden van de balletjes met een theelepel hazelnootpasta.

5 Vouw de balletjes dicht en vorm ze opnieuw. Bak ze ongeveer 10-12 minuten op 180 graden.

6 Vorm de ogen met het suikerdeeg en versier de koekjes met de rest van het suikerdeeg (warm het op).

Deel
Even geduld...