Ingrediënten
- 6 el Bonne Maman Hazelnootpasta
- 50 g rietsuiker
- 40 g suiker
- 60 g hazelnootpoeder
- 70 g boekweitmeel
- 1 snufje zout
- 75 g plantaardige boter
- 80 g pure chocolade
- 1 schepje wit suikerdeeg
- 1 schepje zwart suikerdeeg
1 Vries in kleine chocoladevormpjes 6 theelepels Bonne Maman Hazelnootpasta in (dit maakt de rest makkelijker, maar is optioneel).
2 Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de bloem, hazelnootpoeder, suiker, zout en tenslotte de boter grof door elkaar.
3 Breek de chocolade in kleine stukjes en voeg toe aan het mengsel. Laat minstens 1uur rusten op een koele plek.
4 Vorm 6 bolletjes (met een ijslepel) en vul het midden van de balletjes met een theelepel hazelnootpasta.
5 Vouw de balletjes dicht en vorm ze opnieuw. Bak ze ongeveer 10-12 minuten op 180 graden.
6 Vorm de ogen met het suikerdeeg en versier de koekjes met de rest van het suikerdeeg (warm het op).
Deel