Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Crostini met Roquefort en vijgenjam

Ingrediënten en benodigdheden

  • 1 klein stokbrood
  • 1 teen knoflook
  • 3 el olijfolie
  • 1 el gedroogde tijm
  • 15 tl Bonne Maman Vijgen Confiture
  • 200 g Roquefort, Stilton of geitenkaas
  • 2 el gegrilde rode paprika (uit pot)
  • Grillpan

1 Snijd het stokbrood in schuine plakjes van 1,5 cm. Verhit de grillpan en grill ze ca. 3 min., keer ze halverwege.

2 Pers de knoflook boven de olijfolie en roer de tijm erdoor. Bestrijk de sneetjes stokbrood met de kruidenolie.

3 Snijd de paprika in dunne reepjes.

4 Bestrijk het brood met vijgenjam en beleg met een plakje Roquefort en versier met een reepje paprika.

 

Deel
Even geduld...