Ingrediënten
- 2 olijfolie
- 16 blini’s
- 100 g zachte geitenkaas
- 2 el Bonne Maman Kersenchutney
- 1 sinaasappel (schoongeboend)
- 100 g blauwaderkaas bijv. Roquefort
- 2 el Bonne Maman Vijgenchutney
- 2 el granaatappelpitjes
- 100 g Old Amsterdam of overjarige Goudse
- 2 el Bonne Maman Uienchutney
- 2 takjes verse tijm
1 Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan en bak de blini’s ca. 4 min. Keer ze halverwege. Bestrijk 5 blini’s met geitenkaas en schep er een halve theelepel kersenchutney op. Rasp de oranje schil van de sinaasappel en garneer de blini’s ermee.
2 Beleg 5 blini’s met blauwaderkaas en schep er een halve theelepel vijgenchutney op. Snijd de vijgen in partjes en garneer met granaatappelpitjes.
3 Beleg de rest van de blini’s met een plakje Old Amsterdam en schep er een halve theelepel uienchutney op. Garneer met een klein takje tijm.
Deel