Ingrediënten en benodigdheden
- 1 mini watermeloen
- 250 g aardbeien
- 1 komkommer
- 2 nectarines
- 1 limoen
- 15 g basilicum
- 6 el Bonne Maman Meer Fruit, Minder Suiker Aardbeien/Frambozen
- Lege Bonne Maman potjes
1 Snijd de watermeloen doormidden en vervolgens in plakken van 1,5 cm. Verwijder de schil en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer ze. Halveer de komkommer in de lengte en schraap met een theelepel de zaadlijsten eruit. Snijd het vruchtvlees in schuine boogjes. Halveer de nectarines, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in partjes of stukjes.
2 Pers de limoen uit. Snijd de helft van de basilicumblaadjes fijn en meng met het limoensap door de jam.
3 Verdeel het jam-mengsel over 6 lege Bonne Maman potjes en verdeel de vruchten en komkommer erover. Leg de rest van de basilicumblaadjes erop. Schep de salade om vlak voor je gaat eten.