Ingrediënten en benodigdheden
- 140 g pure kookchocolade
- 6 eiwitten
- 150 g Bonne Maman Pindapasta
- 1 el ongezouten pinda’s
1 Smelt 140 g chocolade au bain-marie. Terwijl de chocolade smelt, de eieren splitsen. Klopt de eiwitten totdat ze niet meer doorzichtig zijn en stijve pieken geven.
2 Smelt de Bonne Maman Pindapasta ongeveer 30 seconden in de magnetron om het iets vloeibaarder te maken. Voeg het daarna bij de andere helft van de opgeklopte eiwitten en meng goed.
3 Giet een dun laagje chocolademousse op de bodem van de glaasjes en voeg een dun laagje pindapastamousse toe. Strooi er een paar stukjes pinda op en herhaal deze stappen om nog twee lagen te maken.
4 Voeg als laatste een toefje chocolademousse toe in het midden en gebruik een mes om draaiingen te maken. Bestrooi vervolgens met enkele stukjes pinda.
5 Plaats de glaasjes vervolgens minstens 2 uur in de koelkast, zodat de mousse goed koelt.