Ingrediënten en benodigdheden
- 2 el kokosolie of boter
- 150 g el grove havervlokken
- 1 el kaneel
- 1 el vanille-extract
- 4 el ahornsiroop of honing
- 500 g skyr of (vanille)kwark
- 6 el Bonne Maman Meer Fruit Minder Suiker Rode Vruchten
- 150 g diepvriesfruit (ontdooid)
- 4 Bonne Maman jampotjes
1 Verhit de kokosolie of boter in een ruime koekenpan met antiaanbaklaag. Doe de havervlokken met de kaneel en het vanille-extract in de pan en rooster de vlokken in ca. 4 min. goudbruin. Voeg de ahornsiroop of honing toe. Schep goed om en verdeel over de 4 potjes. Laat iets afkoelen.
2 Meng de skyr losjes met 2 eetlepels Bonne Maman rode vruchten fruitspread. Schep het op de havervlokken en verdeel de rest van de fruitspread erover. Verdeel als laatste het diepvriesfruit erover. Ga je picknicken doe het fruit er dan bevroren op, ga je het direct eten laat het dan even ontdooien.
Deel