Ingrediënten
- 60g gepofte rijst
- 150g havermoutvlokken
- 50g kokosrasp
- 2-3 el kokosolie (gesmolten)
- 4el ahornsiroop
- Naturel of vanille griekse yoghurt
- Kokos chips
- Aardbeien
- Bonne Maman Aardbeien Confiture
Granola bereiden
- Voeg alle ingrediënten toe aan een mengkom: gepofte rijst, havermoutvlokken, kokosrasp, kokosolie en ahornsiroop.
- Mix alle ingrediënten door elkaar tot het mengsel voldoende onder gedompeld is in siroop.
- Bedek een bakplaat met bakpapier, en verdeel de granola in een dunne laag over het bakpapier. Plaats het in de heteluchtoven voor 15min op 160 graden.
- Haal uit de oven en laat een paar minuten afkoelen. De granola wordt vanzelf knapperig als je het even laat staan.
Granola bowl bereiden
- De basis voor de bowl is Griekse yoghurt. Je kan naturel of vanille yoghurt gebruiken.
- Voeg de gewenste hoeveelheid Granola toe, een paar kokoschips, een paar stukjes aardbeien, samen met twee lepels Bonne Maman Confiture als topping.
- Eet smakelijk!
Deel