Ingrediënten en benodigdheden
- 100 g volkoren tarwemeel
- 50 g havervlokken
- 1 tl bakpoeder
- 100 g gedroogde cranberries
- 1 rijpe banaan
- 200 g Bonne Maman Pindapasta
- Bakplaat
- Bakpapier
1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Doe het meel, havervlokken en bakpoeder in een kom en roer met een garde door. Roer de cranberries erdoor. Prak de banaan fijn en roer die samen met de pindapasta erdoor tot een deeg. Maak van het deeg een rol van ca. 15 cm (8 cm doorsnede) en snijd in 12 plakjes. Leg de plakjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
2 Bak de koekjes in het midden van de oven in ca. 15 min. gaar. Laat ze 15 min. afkoelen.
Tip Doop de koekjes voor de helft in gesmolten chocolade. Smelt 100 gram extra pure chocolade 70% au bain-Marie in een kleine kom, doop de helemaal afgekoelde koekjes er tot halverwege in, leg ze op een stuk bakpapier en laat de chocolade stollen.