Ingrediënten en benodigdheden
- Boter om in te vetten
- 3 el hazelnoten + extra voor garnering
- 2 el cacaonibs
- 1 blikje croissantdeeg (240 g)
- 6 el Bonne Maman Hazelnootpasta
- 4 el ahornsiroop
- Muffinvorm met 6 holtes
1 Verwarm de oven voor op 180°C. Vet de muffinvorm in met boter.
2 Hak de hazelnoten grof. Rol het croissantdeeg uit en snijd het op de stippellijn in 3 gelijke rechthoeken. Duw de diagonale stippellijn goed dicht en halveer de rechthoeken in de lengte. Bestrijk de stroken met Hazelnootpasta en bestrooi met de hazelnoten en cacaonibs. Rol ze op tot een slakkenhuisje en zet ze in de muffinvorm.
3 Bak de cruffins in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar.
4 Besprenkel met ahornsiroop en bestrooi met extra hazelnoten. Serveer direct met extra Hazelnootpasta.
Deel