Ingrediënten
- 150 g pure chocolade
- 5 el Bonne Maman hazelnootpasta
- 3 el hazelnoten
- 4 el bananenchips
- 3 el gedroogde cranberries
- 125 g gepofte rijst
- 25 gekleurde cupcakevormpjes
- Kleine ijsbolletjestang
1 Hak de chocolade in kleine stukjes en doe ze in een grote hittebestendige kom. Hang de kom in een pan met een laag kokend water en zorg dat de kom het water niet raakt. Laat de chocolade al roerend smelten. Voeg al roerend de hazelnootpasta toe.
2 Hak de hazelnoten en bananenchips fijn. Meng de cranberries met rijst en de fijngehakte noten en bananenchips. Voeg van het vuur toe aan het chocolademengsel. Schep goed en snel om. Laat 10 min. afkoelen in de koelkast. Schep er met een ijsbolletjestang bollen uit (of met 2 lepels) en leg die in een cupcakevormpje. Laat nog 20 min. opstijven in de koelkast.
Deel