Ingrediënten en benodigdheden
- 250 g pure chocolade min. 70%
- 150 g mariabiscuitjes
- 125 g boter
- 2 el ahornsiroop
- 4 el Bonne Maman Hazelnootpasta met stukjes hazelnoot
- 50 g mini marshmallows + extra om te bestrooien
- Bakvorm 20 x 20 cm
- Bakpapier
1 Bekleed de bakvorm met bakpapier. Hak de chocolade fijn en breek de biscuitjes in stukjes van 1 cm. Smelt de boter en de ahornsiroop in een steelpan en verwarm tot de boter gesmolten is. Zet het vuur laag en roer rustig de chocolade en de Bonne Maman hazelnootpasta erdoor.
2 Schenk de chocolade in een grote kom en schep de biscuitjes en marshmallows erdoor. Verdeel het snel over de bakvorm en bestrooi met extra marshmallows. Zet 30 min. in de koelkast of tot het helemaal gestold is. Snijd de rocky road in kleine stukjes.
Tip Snijd de rocky road in vierkantjes en serveer in cupcake vormpjes voor een traktatie
Deel