Ingrediënten en benodigdheden
- 1 zak chocolade Bonne Maman petits muffins (à 235 g)
- 100 g roze meringue drops
- 250 g diepvriesframbozen
- 150 g extra pure chocolade (72%)
- 2 l vanilleroomijs
- 4 el Bonne Maman Frambozen Confiture
- Hoge springvorm 19 cm doorsnede
- Bakpapier
1 Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier. Breek ca. 15 muffins en verdeel ze over de bodem van de springvorm. Druk ze een beetje aan en plat. Houd 12 mooie meringue drops en een handvol frambozen achter voor versiering en verkruimel de rest van de meringue drops en de bevroren frambozen.
2 Smelt ondertussen de chocolade au bain marie en laat iets afkoelen. Doe het ijs in een kom en schep losjes de gesmolten chocolade, frambozenjam, verkruimelde meringue en frambozen erdoor. Schep in de springvorm, strijk glad en laat min. 3 uur bevriezen. Versier met de achtergehouden meringue drops en frambozen.
Deel