Ingrediënten en benodigdheden
- 2 blikken volvette kokosmelk (400 ml)
- 125 g witte basterdsuiker
- 1 el vanille-extract
- 6 el witte tahini (sesampasta)
- 6 el Bonne Maman Lemon Curd
- 3 el pistachenoten
- Lage diepvriesbak
1 Breng 200 ml kokosmelk met de basterdsuiker en het vanille-extract in een ruime steelpan aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost en voeg van het vuur de rest van de kokosmelk en de tahini toe.
2 Schenk het in een lage diepvriesbak en zet het in de vriezer. Laat in ca. 6 uur bevriezen en roer elk uur het ijs met een garde los om de ijskristallen kleiner en zachter te maken. Hak de pistachenoten fijn. Roer na 3 uur losjes de lemon curd en de pistachenoten erdoor.
3 Lekker op een hoorntje, tussen twee wafels of gewoon zo!
Deel