Ingrediënten en benodigdheden
- 100 g suiker
- 300 g watermeloen, in blokjes
- 300 g cantaloupe, in blokjes
- 2 el Bonne Maman Meer Fruit, Minder Suiker Bosbessen
- 10 blauwe bessen
- 2 el Bonne Maman Meer Fruit, Minder Suiker Aardbeien
- 3 aardbeien, in plakjes
- Staafmixer
- 10 ijsvormpjes van ca. 100 ml
1 Verhit de suiker met 100 ml water, breng aan de kook en roer tot de suikerkristallen zijn opgelost. Laat de siroop helemaal afkoelen.
2 Pureer de watermeloen met de helft van de siroop met de staafmixer of keukenmachine helemaal glad. Pureer ook de cantaloupe met de rest van de siroop glad. Verdeel de watermeloenpuree, de bosbessenjam en de blauwe bessen over 5 vormpjes. Verdeel de cantaloupepuree, de aardbeienjam en de aardbeien over de rest van de vormpjes. Steek de stokjes erin en zet minimaal 6 uur in de vriezer.
Deel