Ingrediënten en benodigdheden
- 150 g roomkaas naturel
- ½ ei
- 1 rol deeg voor extra grote croissants
- 100 g Bonne Maman Frambozen Confiture + extra
- Ovenschaal
1 Verwarm de oven voor op 180 graden. Klop het ei los met een derde van de roomkaas. Schep de rest van de roomkaas er rustig deel voor deel door, anders wordt het geheel te vloeibaar.
2 Rol het deeg los en verdeel in drieën, zodat er twee driehoekjes aan elkaar blijven zitten als een rechthoek. Besmeer met de roomkaas en vervolgens met de jam.
3 Rol het deeg op vanaf de korte kant en snijd elke rol voorzichtig in vier plakken. Leg ze naast elkaar in een ovenschaal. Bak de croissant rolletjes in 15-20 minuten goudbruin en gaar. Serveer met een extra lepel jam erop.
Dit recept is onderdeel van het Moederdagmenu van de Ontbijtmakers, een samenwerking tussen Bonne Maman & Bolletje.
Wij maken van je ontbijt het beste begin van je dag!