Ingrediënten
- 210g Hazelnootpasta
- 210 zelfrijzend bakmeel
- 70ml melk
- Om te versieren: gekleurde fondant/glazuur/extra hazelnootpasta
1 Verwarm de oven op 180°C. Bekleed twee bakplaten met bakpapier.
2 Doe de hazelnootpasta & bloem in een kom en meng het samen tot het een structuur van fijne ‘broodkruimels’ vormt. Voeg de melk toe en roer met een houten lepel tot het deeg samen begint te smelten. Kneed met uw handen en maak er een gladde bal van.
3 Rol het deeg tussen twee vellen bakpapier uit. Steek er vormen uit met behulp van verschillende uitstekers (bijv. speciale paas uitstekers).
4 Bak de koekjes 7-10 minuten, afhankelijk van de grootte. Het deeg moet net stevig aanvoelen. Laat een beetje afkoelen op de bakplaat en plaats ze dan op een koude bakplaat of rooster om af te koelen.
5 Bestrijk de koude biscuitbodems met een beetje hazelnootpasta en versier eventueel met glazuurvormen en spuitglazuur.