Ingrediënten (12 pannenkoeken)
- 350g. bloem
- 6 eieren
- 1l. volle melk
- 50g. boter
- 2 eetlepels aroma naar keuze: vanille, karamel etc.
- Een paar satéprikkers
- 1 pot Bonne Maman Hazelnootpasta
- Gehakte hazelnoten
- Optie: Chocolade snippers
1 Klop de eieren los, voeg de bloem toe en mix alles.
2 Smelt de boter en giet deze bij het mengsel en meng opnieuw. Voeg een beetje melk toe en meng goed. Laat het deeg 2 uur staan.
3 Bak de pannenkoeken (dun, als een crêpe)
4 Leg de pannenkoeken op een bord en besmeer ze een voor een met Bonne Maman Hazelnootpasta en vervolgens met de gehakte hazelnoten en eventueel chocoladesnippers.
5 Rol op en snijd in stukjes van ongeveer 2 cm dik.
6 Prik je pannenkoek op de satéprikker, herhaal dit zo vaak je wil.
Geniet ervan!
Deel