Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Pannenkoek rolletjes met Hazelnootpasta

Ingrediënten (12 pannenkoeken)

  • 350g. bloem
  • 6 eieren
  • 1l. volle melk
  • 50g. boter
  • 2 eetlepels aroma naar keuze: vanille, karamel etc.
  • Een paar satéprikkers
  • 1 pot Bonne Maman Hazelnootpasta
  • Gehakte hazelnoten
  • Optie: Chocolade snippers

1 Klop de eieren los, voeg de bloem toe en mix alles.
2 Smelt de boter en giet deze bij het mengsel en meng opnieuw. Voeg een beetje melk toe en meng goed. Laat het deeg 2 uur staan.
3 Bak de pannenkoeken (dun, als een crêpe)
4 Leg de pannenkoeken op een bord en besmeer ze een voor een met Bonne Maman Hazelnootpasta en vervolgens met de gehakte hazelnoten en eventueel chocoladesnippers.
5 Rol op en snijd in stukjes van ongeveer 2 cm dik.
6 Prik je pannenkoek op de satéprikker, herhaal dit zo vaak je wil.

Geniet ervan!

Deel
Even geduld...