Ingrediënten en benodigdheden
- 380 gram bloem
- Snuf zout
- 2 el fijne kristalsuiker
- 2 eieren (M)
- 380 ml melk
- 6 el olie
- 1 tl vanille extract
- Bonne Maman Pindapasta
- Bonne Maman Aardbeien Confiture
- Wafelijzer
1 Doe de bloem, zout en suiker in een kom en roer met een garde door elkaar.
2 Voeg vervolgens de eieren, melk, olie en vanille extract toe. Klop tot een egaal beslag.
3 Verhit het wafelijzer en vet deze in met boter of een bakspray.
4 Vul het wafelijzer zodat alle hokjes goed bedekt zijn. Sluit het wafelijzer en bak de wafels ongeveer 5-7 minuten tot ze goudbruin worden.
5 Laat de wafels even afkoelen en bedek vervolgens de eerste helft met Bonne Maman Aardbeien Confiture en de andere helft met Bonne Maman Pindapasta.
6 Leg de wafels op elkaar als een sandwich en genieten maar!
Deel