Ingrediënten en benodigdheden
- 150 g pure chocolade 70%
- 8 el cornflakes
- 6 el Bonne Maman pindapasta (met stukjes pinda)
- 2 el gezouten pinda’s
- 100 g melkchocolade
- 1 tl grof zeezout
- Siliconen muffinvorm met 6 holtes
1 Hak de pure chocolade fijn en smelt au bain-Marie. Doe de cornflakes in een kom en schenk iets meer dan de helft van de chocolade erbij. Schep om tot alle cornflakes met chocolade bedekt zijn. Verdeel het mengsel gelijkmatig over de holtes van de siliconenvorm. Zet 10 min. in de koelkast of tot het min of meer gestold is.
2 Verdeel de Bonne Maman pindapasta over de chocolade en zet weer in de koelkast. Hak de pinda’s fijn. Hak de melkchocolade ook fijn en smelt ook au bain-Marie. Verdeel de melkchocolade over de pindapasta, bestrooi de chocolade met gehakte pinda’s en een beetje zeezout. Zet nog 10 min. of tot de chocolade helemaal gestold is, in de koelkast.
Deel