Ingrediënten
- 200 g cream cheese of zuivelspread
- 200 g poedersuiker
- 1 tl Bonne Maman Meer Fruit Minder Suiker bosbessen (+ extra voor versiering)
- 1 tl Bonne Maman Meer Fruit Minder Suiker Aardbeien (+ extra voor versiering)
- 1 el Bonne Maman Meer Fruit Minder Suiker Abrikozen
- 1 el Bonne Maman Meer Fruit Minder Suiker Frambozen
- 15 mini donuts (of 10 gewone)
- Sprinkles, hagelslag, taartversiering, smarties, discodip, gevriesdroogde frambozen etc.
1 Verdeel de cream cheese over twee kommetjes. Voeg aan de ene Bonne Maman Meer Fruit Minder Suiker Bosbessen toe en aan de andere Bonne Maman Meer Fruit Minder Suiker Aardbeien. Maak een lichtroze en een iets donkerder roze crème.
2 Verdeel de poedersuiker over twee kommetjes. Voeg aan de ene Bonne Maman Meer Fruit Minder Suiker Abrikozen toe en aan de andere Bonne Maman Meer Fruit Minder Suiker Frambozen. Voeg 1 el heet water toe aan elk kommetje en roer tot een dikke gladde glazuur (voeg extra heet water toe als het nog te dik is of extra poedersuiker als het te dun is).
3 Versier de donuts met de cream cheese, glazuur, jam en sprinkles.
Deel