Ingrediënten en benodigdheden
- 2 kropjes baby romaine
- 1 komkommer
- 4 abrikozen (of wilde perziken)
- 1 el Bonne Maman Meer Fruit Minder Suiker Abrikozen
- 5 el olijfolie extra vergine
- 1 el witte wijnazijn
- 1 tl grove mosterd
- 3 el gerookte amandelen
- 125 g feta
1 Snijd de baby romaine in reepjes van 2 cm. Maak met de kaasschaaf lange linten van de komkommer of snijd in halve plakjes. Halveer de abrikozen en verwijder de pitten. Snijd het vruchtvlees in partjes. Verdeel de sla, komkommer en abrikozen over een schaal.
2 Klop een vinaigrette van de abrikozenspread, olijfolie, azijn en mosterd. Breng op smaak met peper en zout en meng de vinaigrette door de salade. Hak de amandelen grof. Verkruimel de feta over de salade en bestrooi met de amandelen.
Deel