Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Ingrediënten en benodigdheden

  • 3 el pijnboompitten
  • 350 g groene asperges
  • 15 g basilicum
  • 250 g aardbeien
  • 50 g witpunt radijsjes
  • 100 g gemengde sla
  • 1 el Bonne Maman Meer Fruit, Minder Suiker Aardbeien
  • 4 el extra vergine olijfolie
  • 1 tl grove mosterd
  • 1 el balsamicoazijn
  • 1 bol buffelmozzarella (ca. 150 g)
  • Grillpan

1 Verhit een koekenpan en rooster de pijnboompitten in ca. 3 min. goudbruin. Laat ze afkoelen op een bord. Snij de harde onderkant van de asperges. Verhit een grillpan en grill ze in ca. 5 min. beetgaar. Keer ze regelmatig. Snij ze in schuine stukken van 4 cm. Haal de blaadjes van de basilicum en hak ze grof. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer de grotere aardbeien. Snij de radijsjes in dunne plakjes. Meng de asperges met de basilicum, aardbeien, radijs en sla in een kom.

2 Klop een vinaigrette van de aardbeienjam, olijfolie, mosterd en azijn. Breng op smaak met peper en zout. Breek de mozzarella in stukken en verdeel over de salade, besprenkel met de vinaigrette en bestrooi met de pijnboompitten.

Deel
Even geduld...