Ingrediënten en benodigdheden
- 2 (biologische) limoenen
- 600 ml slagroom
- 1 blikje gecondenseerde melk
- 4 el Bonne Maman Fijn Gezeefd Aardbeien
- 4 el Bonne Maman Fijn Gezeefd Abrikozen
- Verse aardbeien om te serveren
- Verse abrikozen om te serveren
- 1 el pistachenoten, fijngehakt
- Mixer
- Diepvriesdoos of bakblik ca. 1,5 liter
1 Rasp de groene schil van de limoenen. Klop de slagroom stijf en spatel de gecondenseerde melk en de limoenrasp er zo luchtig mogelijk door. Swirl de Fijn Gezeefd Aardbeien en Abrikozen erdoor.
2 Schep het mengsel in een diepvriesdoos of bakblik en laat in ca. 5 uur opstijven. Voor het serveren uit de vriezer halen. Serveer met verse aardbeien en partjes abrikoos. Bestrooi met de pistachenoten.
Tip De Fijn Gezeefd Aardbeien en Abrikozen kunnen worden vervangen door elke Bonne Maman jam of fruitspread.
Deel