Ingrediënten en benodigdheden
- 250 g boter, op kamertemperatuur
- 200 g poedersuiker + extra voor bestuiven
- 1 el vanille-extract
- 800 g cake
- 4 el Bonne Maman Meer Fruit, Minder Suiker Rode Vruchten
- 250 g rode marsepein
- 50 g gele marsepein
- 1 el rode sprinkles
- Mixer
- Deegroller (of marsepeinroller)
- Liniaal
1 Mix de boter in een ruime kom in 5 min. licht en luchtig. Voeg lepel voor lepel de poedersuiker toe en het vanille-extract. Klop tot een luchtige botercrème. Hoe langer je klopt hoe luchtiger de crème wordt.
2 Halveer de cake overlangs en snijd die plakken ook nog een keer overlangs door. Bestrijk met de rode vruchten fruitspread en leg ze op elkaar. Leg ze in een rechthoek op een bord of plank. Bestrijk rondom met botercrème en strijk mooi glad. Zet tot gebruik in de koelkast.
3 Rol het rode marsepein op een licht met poedersuiker bestoven werkblad met de deegroller uit tot een dunne lap iets groter dan de taart en snijd bij tot ie precies past. Rol een strook uit voor kaft aan de zijkant.
4 Rol het gele marsepein uit en snijd er een kruis en een boekenlegger uit. Leg het op en het boek. Versier het kruis met sprinkles.
Surprise? Maak dan in het midden van de cake met een uitsteker of een glas een uitsparing en verstop er een cadeautje of een gedicht in.