Ingrediënten en benodigdheden
- 1 bevroren banaan*
- 1 gekookte biet
- 4 el havermout + extra voor garnering
- 100 g magere of plantaardige yoghurt
- 2 el Bonne Maman Meer Fruit, Minder Suiker Rode Vruchten + extra voor garnering
- 1 el bananenchips
- 1 el kokosflakes, licht geroosterd
- 1 el blauwe bessen
- Blender
1 Doe de banaan, biet, havermout, yoghurt en rode vruchtenjam in de blender en mix tot een gladde smoothie.
2 Schenk het in een bowl en garneer met extra jam, bananenchips, kokosflakes en blauwe bessen.
Tip Ligt er een te rijpe banaan (of meer) op je fruitschaal? Snijd ’m in stukjes, doe ’m in een plastic zakje of diepvriesdoos en leg ze in de vriezer. Als de banaan langere tijd in de vriezer ligt, laat ’m dan 10 minuten ontdooien of schenk er wat heet water bij.
Deel