Ingrediënten en benodigdheden
- 8 mini donuts
- 4 el Bonne Maman Aardbeien Confiture
- 8 Raffaello kokosballen (Ferrero)
- 75 g witte chocolade
- 1 ziplockzakje (of vouw een cornetje van bakpapier)
- 1 donkerbruine chocolade schrijfstift
1 Halveer de donuts met een scherp broodmes en bestrijk ze dun met Bonne Maman aardbeienjam. Leg de kokosballen in de holtes.
2 Hak de witte chocolade in kleine stukjes. Hang een kom in pan met een bodem water (zorg dat de kom er net boven hangt en het water niet raakt) en zet de pan met de kom op het vuur. Doe de chocolade in de kom en laat al roerend smelten. Laat iets afkoelen. Schep de gesmolten chocolade in het ziplockzakje of cornetje.
3 Teken met de witte chocolade 8 pootjes en een hoofdje op elke donut en laat stollen. Als het niet snel genoeg gaat, zet ze dan even in de koelkast. Maak vervolgens met jam een rode stip op de spinnen en maak oogjes met de schrijfstift.
Deel