Ingrediënten
- boter om in te vetten
- 2 el bloem om te bestuiven
- 4 el hazelnoten
- 1 zak Coffeelicious Celebration cakemix
- 1 ei
- 110 ml volle melk, op kamertemperatuur
- 55 ml zonnebloemolie
- 4 el Bonne Maman hazelnootpasta
- 1 (hartjevorm) muffinbakvorm, spuitzak met gekartelde spuitvorm
1 Verwarm de oven voor op 180 ºC. Vet de bakvorm in met botervorm en bestuif met bloem, tik de overtollige bloem uit de bak. Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan in ca. 3 min. goudbruin. Laat ze afkoelen op een bord en hak ze grof.
2 Klop het beslag volgens de aanwijzingen op de verpakking van de cakemix met het ei, de melk, zonnebloemolie en 110 ml heet water. Spatel iets meer dan de helft van de hazelnoten door het beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over de cakevorm (vul ze niet helemaal tot de rand want ze rijzen flink). Bak de cakejes in ca. 12 min. in het midden van de oven donkerbruin en gaar. Laat ze 10 min. afkoelen in de vorm, haal ze uit de bakvorm en laat ze afkoelen op een rooster.
3 Bestrijk de cakejes royaal met hazelnootpasta en bestrooi met de rest van de hazelnoten.
Happy Valentine!