Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Hazelnootpasta met stukjes hazelnoot

Affogato met Hazelnootpasta met stukjes hazelnoot

 
Makkelijk
2
10 min. voorbereidingstijd

Hazelnootpasta met stukjes hazelnoot

1 el hazelnoten

1 el ahornsiroop

½ tl zeezout flakes

2 el Bonne Maman Hazelnootpasta met stukjes hazelnoot

2 grote bollen vanille-ijs

2 versgezette hete espresso

 

Stappen

1 Rooster de hazelnoten 3 min. in een droge koekenpan en voeg als ze beginnen te kleuren de ahornsiroop toe. Laat ze afkoelen op een bord en hak ze grof. Meng ze met het zeezout.

2 Doe in elk glas een eetlepel Hazelnootpasta en een bol ijs. Schenk de hete espresso erbij en bestrooi met de hazelnoten. Serveer direct.

 

Vakantietip Heb je uit Frankrijk een pot Bonne Maman dulce de leche of caramel au beurre salé meegenomen, kun je die ook gebruiken in plaats van de ahornsiroop en het zeezout.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal