Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Amandelstaaf met Sinaasappelmarmelade

 
Gemiddeld
8
30 min. bereidingstijd + 25 min. oventijd

125g blanke amandelen

100g fijne kristalsuiker

3el Bonne Maman Sinaasappelmarmelade

4 velletjes roomboterbladerdeeg (ontdooid)

Bloem om te bestuiven

1 ei

Amandelschaafsel voor garnering

Gekonfijte sinaasappelschil voor garnering

Keukenmachine

Deegroller

Bakpapier

Stappen

Verwarm de oven voor op 190°C. Maal de amandelen met de suiker in de keukenmachine fijn. Voeg de Bonne Maman Sinaasappelmarmelade toe. Maal tot een stevig amandelspijs.

Bestuif het werkblad licht met bloem en stapel de velletjes bladerdeeg op elkaar. Rol ze uit tot een lap van 30 x 15 cm. Leg het amandelspijs in een rol aan de onderkant over de lengte van het bladerdeeg en wikkel het bladerdeeg om het spijs. Leg de staaf met de naad naar beneden op een met bakpapier beklede bakplaat.

Klop het ei los. Bestrijk de amandelstaaf met het losgeklopte ei en bestrooi met het amandelschaafsel. Bak de amandelstaaf in het midden van de oven in ca. 25 min. goudbruin en gaar. Garneer met de sinaasappelschil.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal