
"Bedankt!" koekjes

1 Meng de droge ingrediënten door elkaar: suiker, bloem, amandelpoeder, zout.
Voeg dan de boter in kleine stukjes toe. Verkruimel het mengsel goed met je
vingertoppen en voeg dan het ei toe.
2 Vorm een bal van het deeg en laat minstens 30 minuten rusten in de koelkast.
3 Rol het deeg uit op bakpapier. Steek met de koekjesvorm ongeveer dertig koekjes uit. Schrijf met de juiste stempels een woord van dankbaarheid op de helft van de koekjes.
4 Bak de koekjes 10 minuten op 180°C in een hete oven. Laat daarna afkoelen.
5 Draai de koekjes zonder tekst om, doe er een theelepel Bonne Maman Abrikozen Confiture op en dek af met de koekjes met de zoete woorden.
6 Verdeel de koekjes over lege Bonne Maman jampotten, voeg een een mooi lint en een paar bloemen toe om aan je juf of meester te geven en... zeg BEDANKT voor dit jaar samen!