Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Blik met 12 kleine Madeleines (boter cakejes)

€9,90

Bonne Maman Madeleines met citroen meringue

 
Gemiddeld
5 min. oventijd + 20 min. bereidingstijd

Blik met 12 kleine Madeleines (boter cakejes)

€9,90

30cl citroensap

1 zakje Bonne Maman Madeleines naturel

80cl citroensap

2 grote eieren

200g poedersuiker

100g maïzena

100g boter

Wit van 2 eieren

125g kristalsuiker

75cl water

Spuitzakken

Crème brûlée- /gasbrander

Stappen

1 Meng de poedersuiker met het citroensap om het glazuur te maken en doop de madeleines erin. Leg ze op een vel bakpapier en bak 5 minuten op 180°C. Laat afkoelen zodat het glazuur kan drogen.

2 Maak de lemon curd.
Giet het citroensap in een steelpan en meng de eieren, poedersuiker en maïzena in een kom. Verwarm het citroensap en giet een deel ervan over het mengsel van eieren en poedersuiker. Doe de inhoud van het mengsel terug in de pan en klop tot̀ stijf en romig. Haal van het vuur, voeg de boter toe en klop tot een gladde Lemon curd.

3 Verwarm voor de meringue in een steelpan de suiker en het water tot̀ de siroop dikker wordt. Klop de eiwitten op en besprenkel ze met de siroop. Klop tot̀ de meringue is afgekoeld.

4 Om de madeleines in elkaar te zetten, spuit je de meringue in de spuitzak en brand je ze snel op kleur met de creme brulee-/ gasbrander. Spuit vervolgens de lemon curd erop en versier eventueel met een paar citroenschilletjes.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal