Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Bosbessen Confiture

Bosbessen frozen yoghurt

 
Makkelijk
4
10 min. bereidingstijd + 3u wachttijd

Bosbessen Confiture

200 g Griekse yoghurt (of dikke, gewone yoghurt)

2-3 el honing of poedersuiker (naar smaak)

4 tl Bonne Maman Bosbessen Confiture

0,5 tl Vanille extract (optioneel)




Lege kleine Bonne Maman potjes

Ijsstokjes

Satéprikker

Stappen

1 Meng in een kom de yoghurt, honing (of poedersuiker) en eventueel de vanille. Proef en pas de zoetheid aan naar eigen smaak.

2 Schep een lepel bosbessenjam op de bodem van elk potje. Voeg het yoghurtmengsel toe tot aan de rand. Voor een gemarmerd effect, roer lichtjes met een satéprikker of lepel.

3 Strijk de bovenkant glad. Steek een klein ijsstokje in het midden om ze als ijsjes te serveren. Zet in de vriezer gedurende 3 tot 4 uur, tot ze stevig zijn maar niet te hard.

4 Laat ze 5 minuten op kamertemperatuur staan voor je ze eet, zodat ze romiger worden.
Serveer zoals ze zijn, of met een paar verse bosbessen erbovenop voor een wow-effect.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal