Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Meer Fruit Minder Suiker Abrikozen

Breakfast bars

 
Makkelijk
12 stuks
15 min. bereidingstijd + 25 min. oventijd

Meer Fruit Minder Suiker Abrikozen

2 rijpe bananen

2 el vloeibare honing

1 tl vanille-extract

50 g grove havermout

50 g gepofte rijst

75 g amandelmeel

1 tl bakpoeder

1 el kaneel

½ pot Bonne Maman Meer Fruit Minder Suiker Abrikozen

2 el pompoenpitten

Bakvorm 20x20

Bakpapier

Stappen

1 Verwarm de oven voor op 175 °C. Bekleed de bakvorm met bakpapier.

2 Prak de bananen fijn en roer de honing en het vanille-extract erdoor. Meng de havermout, de gepofte rijst, het amandelmeel, het bakpoeder, kaneel en 1 mespunt zout met een garde. Roer het havermoutmengsel door de banaan en meng tot een stevig deeg.

3 Verdeel 3/4 van het deeg over de bakvorm en duw goed aan. Verdeel de abrikozenjam erover en verkruimel de rest van het deeg erover. Bak de bars in het midden van de oven in ca. 25 min. goudbruin en gaar.

4 Strooi de pompoenpitten erover en laat afkoelen op een rooster. Snijd in ca.12 repen.

 

Tip Bewaar ze in een afgesloten doos in de koelkast. Ze zijn 1 week houdbaar.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal