Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Aardbeien Confiture

Cakepop spookjes

 
Makkelijk
Ca. 20 stuks
40 min. bereidingstijd + 30 min. wachttijd

Aardbeien Confiture

1 pak roomboter

cupcakes (320 g)

3 el Bonne Maman aardbeienjam

750 g witte rolfondant

Poedersuiker om te bestrooien

1 donkere chocolade
decoratiestift

Keukenmachine

Deeg- of fondantroller

20 lollystokjes of satéprikkers

Stappen

1 Verkruimel de cupcakes zo fijn mogelijk boven de kom van de keukenmachine. Voeg de jam toe en maal tot een gladde massa. Rol er ca. 20 gelijke balletjes van ca. 3 cm doorsnede van en laat ze minimaal 30 min. opstijven in de koelkast.

2 Rol ondertussen het rolfondant uit op een licht met poedersuiker bestoven werkblad tot een dunne lap van ca. 2 mm. Steek er met een ronde uitsteker of met behulp van een kom cirkels van 12 cm doorsnede uit. Kneed het fondant weer elkaar en herhaal tot je 20 cirkels hebt.

3 Prik de stokjes (satéprikkers de botte kant) niet te diep in de cakepops en hang de cirkels rolfondant eromheen. Teken met de decoratiestift oogjes en mondjes op de spookjes.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal