Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Chocobombe met Aardbeien Confiture

 
Gemiddeld
10
40 min. bereidingstijd + 4 uur wachttijd

1 l Vanille ijs

500 g aardbeien(sorbet)ijs

1 klein Fries suikerbrood (ca. 400 g)

6 el Bonne Maman Aardbeien Confiture

4 el pistachenoten

2 el gevriesdroogde aardbeien

200 g witte chocolade

Bombevorm of kom van ca. 22 cm Ø (inhoud 1,5 l)

Plasticfolie

Stappen

Laat beide ijssoorten iets zachter worden buiten de vriezer. Bekleed de bombevorm met plasticfolie en laat het folie aan de rand ruim overhangen. Snijd het suikerbrood in dunne plakken van ca. 6 mm en bedek de bombevorm ermee. Roer de aardbeienjam losjes door het vanille-ijs en verdeel het gelijkmatig over het suikerbrood.

Hak de pistachenoten grof en roer 3/4 door het aardbeien(sorbet)ijs en vul de bombe ermee. Dek af met de rest van het suikerbrood en bedek met plasticfolie. Zet minimaal 4 uur in de vriezer.

3 Verwarm vlak voor serveren de chocolade au bain marie. Neem de bombe uit de vriezer, stort ‘m op een bord en schenk de chocolade erover. Bestrooi met de rest van de pistachenoten en de gevriesdroogde aardbeien.

 

Tip  De chocobombe kan heel gemakkelijk een paar dagen van tevoren worden bereid.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal