Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Chocolade-hazelnoot-kokosijsjes

 
Makkelijk
8-10 stuks
15 min. bereidingstijd + 6 uur wachttijd

5 el Bonne Maman Hazelnootpasta

2 el cacaopoeder

600 ml kokosmelk*

3 el vloeibare honing

10 tl cacaonibs

3 el kokosflakes

IJsjesvorm (10 x ca. 90 ml)

Stappen

1 Meng de hazelnootpasta met het cacaopoeder, kokosmelk en honing met een garde in een kom tot een gladde massa. Verdeel dit over de ijsjesvorm (tot ca. 5 mm van de rand). Steek de ijsstokjes erin, bestrooi met de cacaonibs en kokosflakes en zet de vorm minimaal 6 uur in de vriezer.

 *De kokosmelk kan ook door Griekse yoghurt worden vervangen.

 

Tip Doe voor een extra grown up kick een sterk kopje afgekoelde espresso bij het ijsmengsel.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal