Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Hazelnootpasta

Chocolade lavacakejes met Bonne Maman Hazelnootpasta

 
Gemiddeld
30 min.

Hazelnootpasta

200 g pure chocolade (70%)

4 eieren

80 g boter

70 g bloem

Bonne Maman Hazelnootpasta

Stappen

1 Smelt de boter samen met de gehakte chocolade in een steelpan op laag vuur. Roer tot het mengsel volledig glad is.

2 Breek de 4 eieren in een mengkom en voeg de suiker toe. Klop krachtig tot het mengsel licht en luchtig is.

3 Voeg het gesmolten boter-chocolademengsel toe en meng goed. Voeg daarna de bloem toe en roer tot een glad beslag ontstaat.

4 Vet individuele vormpjes in met boter en bestuif met bloem. Vul ze voor driekwart met het beslag.

5 Plaats een royale theelepel Bonne Maman Hazelnootpasta in het midden van elk vormpje.

6 Bak 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.

7 Controleer na 10 minuten of de cakejes gaar zijn: de bovenkant moet stevig zijn, maar de binnenkant nog zacht (een mespunt moet er licht vochtig uitkomen). Indien nodig, bak nog 2–3 minuten extra.

8 Serveer warm, bestrooid met een snufje fleur de sel voor een extra verfijnde smaak.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal