
Chocolade lavacakejes met Bonne Maman Hazelnootpasta

1 Smelt de boter samen met de gehakte chocolade in een steelpan op laag vuur. Roer tot het mengsel volledig glad is.
2 Breek de 4 eieren in een mengkom en voeg de suiker toe. Klop krachtig tot het mengsel licht en luchtig is.
3 Voeg het gesmolten boter-chocolademengsel toe en meng goed. Voeg daarna de bloem toe en roer tot een glad beslag ontstaat.
4 Vet individuele vormpjes in met boter en bestuif met bloem. Vul ze voor driekwart met het beslag.
5 Plaats een royale theelepel Bonne Maman Hazelnootpasta in het midden van elk vormpje.
6 Bak 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
7 Controleer na 10 minuten of de cakejes gaar zijn: de bovenkant moet stevig zijn, maar de binnenkant nog zacht (een mespunt moet er licht vochtig uitkomen). Indien nodig, bak nog 2–3 minuten extra.
8 Serveer warm, bestrooid met een snufje fleur de sel voor een extra verfijnde smaak.