Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Vijgen confiture

Crostini met geitenkaas en Vijgen Confiture

 
Makkelijk
4
15 min. bereidingstijd

Vijgen confiture

250 g zachte geitenkaas

Zout en peper

3 el extra virgine olijfolie

1 stokbrood

2-3 el Bonne Maman Vijgen Confiture

25 g walnoten

Stappen

Laat de kaas op kamertemperatuur komen. Verkruimel de geitenkaas en breng op smaak met de olijfolie, zout en peper.

Snijd het brood in plakken. Rooster het in een voorverwarmde oven op 200 graden. In circa 5 minuten lichtbruin. Verdeel de kaas eroverheen en laat hem kort smelten onder de grill. Hak ondertussen de walnoten grof.

Verdeel de vijgenjam over de crostini en bestrooi met de walnoten. Serveer warm.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal