Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Vijgen confiture

Crostini met roquefort en vijgenjam

 
Makkelijk
Ca. 16 stuks
20 min. bereidingstijd + 10 min oventijd

Vijgen confiture

1 klein stokbrood

1 teen knoflook

3 el olijfolie

1 el gedroogde tijm

15 tl Bonne Maman Vijgen Confiture

200 g Roquefort, Stilton of geitenkaas

2 el gegrilde rode paprika (uit pot)

Grillpan

Stappen

Snijd het stokbrood in schuine plakjes van 1,5 cm. Verhit de grillpan en grill ze ca. 3 min., keer ze halverwege.

Pers de knoflook boven de olijfolie en roer de tijm erdoor. Bestrijk de sneetjes stokbrood met de kruidenolie.

Snijd de paprika in dunne reepjes.

Bestrijk het brood met vijgenjam en beleg met een plakje Roquefort en versier met een reepje paprika.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal