Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Pindapasta met stukjes pinda

Dadelpinda-sesam bark

 
Makkelijk
12 stuks
30 min. bereidingstijd + 1 uur wachttijd

Pindapasta met stukjes pinda

300 g Medjooldadels

5 el Bonne Maman Pindapasta met stukjes pinda

2 el tahin

150 g extra pure chocolade 72%

2 el gezouten pinda’s

½ tl zeezout vlokken

1-2 el (zwart) sesamzaad

Bakpapier

Deegroller

Bakplaat

Stappen

1 Ontpit de dadels en leg ze naast en onder elkaar in een rechthoek op een vel bakpapier. Leg er een tweede vel bakpapier op en rol de dadels met de deegroller mooi plat, duw de dadels weer strak tegen elkaar als er te veel ruimte tussen is gekomen tijdens het platrollen.

2 Leg het op de bakplaat en verwijder het bovenste vel papier. Bestrijk de dadels met Pindapasta en swirl de tahin erdoor, leg tot gebruik in de vriezer.

3 Hak de chocolade fijn en smelt au bain-Marie. Hak de pinda’s grof. Bestrijk de dadelpinda bark met gesmolten chocolade, bestrooi met de pinda’s, zeezout en sesamzaad. Laat 1 uur in de vriezer opstijven. Breek of snijd in stukken. 

 

Tip Er kan gemakkelijk worden gevarieerd met de toppings. Denk aan stukjes bananenchips, andere zaden of noten, gedroogde cranberry’s of andere in stukjes gesneden gedroogde vruchten.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal