Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Easy koffie-hazelnootijs

 
Gemiddeld
8
15 min. bereidingstijd + 6 uur wachttijd

100 g hazelnoten

500 ml slagroom

1 blikje gecondenseerde melk (397 g)

3 el espressopoeder

20 g chocolade meringues

6 el Bonne Maman Hazelnootpasta

4 el cacao nibs

Mixer

Stappen

1 Verhit een koekenpan en rooster de hazelnoten op middelhoog vuur in ca. 3 min. goudbruin. Laat ze afkoelen op een bord en hak ze grof.

2 Klop de slagroom bijna stijf met de mixer, klop vervolgens de gecondenseerde melk en het espressopoeder erdoor. Verkruimel de meringues. Spatel de hazelnoten, meringues, hazelnootpasta en cacao nibs er losjes door. Schep het in een diepvriesdoos en zet minimaal 6 uur in de vriezer. Haal het ijs ca. 10 min. voor serveren uit de vriezer.

 

Tip Dit ijs is behoorlijk zoet. Het kan minder zoet worden gemaakt door niet het hele blikje gecondenseerde melk toe te voegen en de meringues achterwege te laten.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal