Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Meer Fruit Minder Suiker Kersen

Eton Mess met stoofpeertjes

 
Makkelijk
10
30 min. bereidingstijd + 3 uur wachttijd

Meer Fruit Minder Suiker Kersen

4 stoofperen (Gieser Wildeman)

500-750 ml rode bessensap

175 g kristalsuiker

1 kaneelstokje

1 vanillestokje

3 kardemompeulen

250 ml slagroom

200 g Griekse yoghurt 10%

1 tl gemalen kardemom

40 g meringue

4 el Bonne Maman Meer Fruit Minder Suiker Kersen

Mixer

Stappen

1 Schil de peren maar laat het steeltje zitten. Doe ze in een passende pan en schenk het bessensap erbij. Zorg dat ze onderstaan, voeg anders wat water toe. Voeg de kristalsuiker en het kaneelstokje toe. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Voeg het merg en het stokje toe. Breng aan de kook en laat dan op laag vuur 45 min. koken. Laat 2 uur in het kookvocht afkoelen.

2 Klop de slagroom met de mixer stijf. Spatel de yoghurt en kardemom er zo luchtig mogelijk door. Verkruimel de meringue erboven en spatel erdoor. Swirl als laatste de fruitspread erdoor. Verdeel de room over 4 coupes en zet er een peertje op.

 

Tip Vervang het bessensap door een lichte, soepele rode wijn.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal