Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Feestelijke blini's met kaas & chutney

 
Makkelijk
4-6
25 min. bereidingstijd

2 tl olijfolie

16 blini’s

100 g zachte geitenkaas

2 el Bonne Maman Kersenchutney

1 sinaasappel (schoongeboend)

100 g blauwaderkaas bijv. Roquefort

2 el Bonne Maman Vijgenchutney

2 el granaatappelpitjes

100 g Old Amsterdam of overjarige Goudse

2 el Bonne Maman Uienchutney

2 takjes verse tijm

Stappen

1 Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan en bak de blini’s ca. 4 min. Keer ze halverwege. Bestrijk 5 blini’s met geitenkaas en schep er een halve theelepel kersenchutney op. Rasp de oranje schil van de sinaasappel en garneer de blini’s ermee.

2 Beleg 5 blini’s met blauwaderkaas en schep er een halve theelepel vijgenchutney op. Snijd de vijgen in partjes en garneer met granaatappelpitjes.

3 Beleg de rest van de blini’s met een plakje Old Amsterdam en schep er een halve theelepel uienchutney op. Garneer met een klein takje tijm.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal