Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Frambozen confiture

Feestelijke pavlova's

 
Gemiddeld

Frambozen confiture

225 ml eiwit (ongeveer 6 eieren) op kamertemperatuur

330 g fijne kristalsuiker

1½ theelepel witte azijn

375 ml slagroom

100 g blauwe bessen

Verse muntblaadjes, ter garnering

Poedersuiker, om te bestuiven

Bonne Maman Frambozen Confiture

Mixer

Bakpapier

Stappen

Verwarm de oven voor op 150°C.

Klop het eiwit op hoge snelheid tot stijve pieken. Voeg de suiker toe, eetlepel voor eetlepel, en klop steeds 30 seconden. Klop nog eens 6 min. tot het glanzend is. Voeg de azijn toe en klop nog 2 min.

Bekleed een bakplaat met bakpapier. Schep met een lepel het eiwitmengsel op de bakplaat en maak ronde vormen. Verlaag de temperatuur naar 120°C en bak gedurende 1 uur. Zet de oven uit en laat de pavlova’s volledig afkoelen in de oven met de deur dicht.

Klop de slagroom in een schone kom tot stijve pieken. Bedek de pavlova’s met slagroom, Bonne Maman Frambozen confiture en garneer met blauwe bessen en muntblaadjes. Voeg tot slot de poedersuiker toe.

 

Opmerkingen: Het maken van meringue is een precieze wetenschap, zorg ervoor dat je de eiwitten nauwkeurig meet, en onthoud dat de grootte van eieren kan variëren.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal