Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Vijgen confiture

Filodeeghapjes met brie en vijgenjam

 
Makkelijk
12 stuks
30 min. bereidingstijd + 10 min. oventijd

Vijgen confiture

50 g boter

1 pakje filodeeg (10 vellen)

250 g camembert

12 tl Bonne Maman Vijgen Confiture

2 el pistachenoten

1-2 tl tijm

3 verse vijgen

Versgemalen peper

Muffinvorm met 12 holtes

Stappen

1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Laat het filodeeg in de verpakking ontdooien. Smelt de boter in een steelpan en vet de muffinvorm goed in. Knip elk vel filodeeg in vieren en vet elk velletje in met boter. Bekleed de holtes elk met ca. 3 velletjes ingevet filodeeg.

2 Snijd de kaas in 12 gelijke puntjes en leg ze in de filodeegbakjes. Hak de pistachenoten grof. Verdeel de jam over de kaas en bestrooi met tijm, pistachenoten en grof gemalen zwarte peper. Bak de filodeeghapjes in het midden van de oven in ca. 10 min. goudbruin en gaar. Snijd ondertussen de verse vijgen in partjes en garneer elk hapje met een stukje vijg.

 

Tip Vervang de pistachenoten door walnoten of amandelen.

Levering door Colissimo

Gratis levering bij aankopen van € 45 of meer. Levertijd 5-7 dagen na verzending.

Personaliseer je boodschap

in je bestelling

Beveiligde betaling

Visa / Mastercard / iDeal